duminică, 11 octombrie 2015

Recomandare film: E-motion (RO, 2014, Preview)

 Bun găsit dragilor,
astăzi, o altă duminică minunată, de plouă sau e soare, recomandarea sau amintirea unui film sau documentar este o plăcere de a expune ceea ce ne oferă acesta : o informație, o lecție, un exemplu, o pildă, o sugestie ... Pentru a înțelege cu adevărat ceea ce ne oferă un film sau documentar ce ți se pare interesant, recomand vizionarea lui de câte ori este nevoie, calm, relaxat, într-un mediu liniștit, fără factori perturbatori de-a lungul vizionării-studiu.

  E-Motion este un documentar de lung metraj setat pentru a schimba modul umanității de a crede despre simptomele fizice ale bolii. Motivat de interviuri cu vindecători și terapeuți ale căror medii de tratament includ medicina din Vest, fizica cuantică, kinetoterapie, biologie și genetică; E-Motion se uită la cauza principală pentru tot ceea ce ne îmbolnăvește.
   De renume mondial și autor foarte respectat Dr. Joe Dispenza, noul Einstein - Nassim Haramein, vindecătorul de cancer -Rob van Overbruggen Ph.D, alimente integrale și cowboy legendarul Don Tolman și mulți alți experți în domeniul emoțiilor, E-Motion este un nou tip de documentar care efectiv ajută oamenii transformând viețile lor.

 * (Te rog răbdare la vizionare, închide întâi publicitatea) *


Se poate vedea aici-link1aici-link2  .

Filmul complet : http://dinamikro.blogspot.com.es/2016/02/recomandare-film-e-motia-codul-energiei.html

  Cu Lumină în Pace și Iubire !
    Paul Marian PolMar
 
Surse :     www.e-motionthemovie.com
 https://www.youtube.com/watch?v=FGRBuhllNnU
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ȚINE MINTE:

Sunt răspunzător pentru ceea ce scriu, dar nu răspund pentru ceea ce tu crezi că ai înțeles ... Nu mă crede! Cercetează, investighează și crede-te pe tine însuți.

Despre Publicitate :

Vă cer scuze pentru agresivitatea și conținutul publicității, în unele cazuri, dar este o practică generalizată în acoperirea cheltuielilor și generarea de venituri, ale hostingurilor video.


Linkuri căzute

- Wow ! ... , foarte multe linkuri video din anii 2013-2015 sunt căzute, vă cer scuze, ca rezolvare voi actualiza unele linkuri, puțin câte puțin, și voi actualiza restul postărilor importante în 2017-2018, rămâne de văzut ce-i mai convenabil pentru fiecare postare. Mulțumesc!
* Și continuă ... actualizarea linkurilor ... Nu știu cât durează ...
În funcție de timpul disponibil pentru aceasta ...

* Ultima actualizare linkuri căzute: 10.10.2019 *

*********************************************************************
* Proiectele Cunoașterea este Universală & Cunoaște și Conștientizează vor fi inaugurate în perioada 2018-2019. Acestea vor avea prioritate de atenție, energie și timp, pentru traducerile din engleză și spaniolă în română ce vor fi postate acolo. Fac ceea ce pot în armonie cu mine însumi. Mulțumesc pentru înțelegere. *
*********************************************************************